WIE IS ZENYA?


zenya staat voor begeleiding in hooggevoeligheid, bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.

Zenya - Yvonne van Abeelen

De drijvende kracht achter Zenya is Yvonne van Abeelen. (1972)
Yvonne heeft diverse opleidingen gevolgd waaronder: Psychotherapie, Neuro-Lingu´stisch Programmeren (NLP), Rationeel Emotieve Therapie (RET), Mentaal Emotieve Training (MET), Familieopstellingen en Systeem coaching, voetreflexzonetherapie en een leergang Hoog Sensitief Persoon (HSP) begeleider. Tevens heeft zij ruime ervaring opgedaan in de zakelijke dienstverlening. Ook wordt Yvonne ge´nspireerd door verschillende spirituele leraren en stromingen zoals Tantra en Advaita Vedanta.

De ervaringen van Yvonne kunnen worden gezien als een levenshouding die in de begeleiding naar de cliënt verbredend kan werken. Een ziens- en zijnswijze die ook na de begeleidingsperiode door de cliŰnt verder kan worden toegepast. Deze aanwezige kennis en haar persoonlijk opgedane ervaringen in gericht zelfonderzoek worden effectief gecombineerd in haar begeleidingen.

Als hooggevoelig persoon gebruikt Yvonne haar sensitieve kwaliteit als specialisatie in haar werkzaamheden met als doel een ieder op een unieke wijze te begeleiden. Iedereen is anders en daardoor wordt er uitdrukkelijk empathisch, met zorg en aandacht naar ieder afzonderlijk persoon gekeken. Veelal herkennen mensen (waaronder met name HSP’s) geen evenwicht tussen lichaam, denken en voelen. In haar begeleidingen maakt zij je in eerste instantie hiervan bewust om vervolgens effectieve veranderingen mogelijk te maken.

Leer jezelf ontdekken wie je werkelijk bent, zonder oordeel maar met een liefdevolle houding naar dat wat je wezenlijk bent.