Verbreken van beperkende banden


beperkende banden in het dagelijkse leven

Ieder ervaart een schaduwzijde die je belemmert in het dagelijkse leven. Vaak blijft deze zijde verborgen achter trots, vijandigheid, opstandigheid, afstandelijkheid en superioriteit. Het licht valt op deze zijde wanneer deze kwetsbaarheid ontkend, verborgen of gewoon genegeerd wordt. Je kunt van alles proberen om aan de schaduwzijde te ontsnappen, maar wat je ook probeert, ze verdwijnt daarmee niet. Je blijft het met je meedragen. Ondanks de pogingen om er aan te ontsnappen wil de schaduwzijde gezien worden en vraagt om aandacht. Zolang de schaduwzijde niet zichtbaar mag zijn zal het onze carriere en innerlijke rust blijven verstoren. Dit geldt ook bij relaties zoals ouders en kinderen, broers en zussen, ex-geliefden, vrienden, werkgevers en collega's. Wat niet meer in het licht verschijnt en in het duister verdwijnt, kan niet worden aangepakt.

"Elke relatie heeft een bepaalde verbintenis die een storende factor kan hebben, waar je niet altijd bewust van bent.

verbreken van beperkende banden door zenya

Relaties kunnen in allerhande verschillende soorten, maten en intensiviteit voorkomen. Elke relatie heeft een bepaalde verbintenis die een storende factor kan hebben, waar je niet altijd bewust van bent. Relaties hoeven zich niet alleen te vormen in de mensheid, maar kan zich ook voordoen in materie en natuur. Zodra er een beperking op zit, ervaren we een innerlijke geremdheid om ons zelf te kunnen zijn.
Zenya begeleid je om deze beperkende banden te verbreken volgens de Phyllis Krystal methodiek "Cutting the Ties". Een methode om je schaduwzijde open te leggen waardoor er een proces begint van veranderingen. Want in je onbelichte zijde schuilt wellicht je grootste kracht. Het vraagt moed om er naar†te kijken. Wanneer het gezien mag worden en je er naar durft te kijken kan het verdwijnen.

bevrijding van conditioneringen

Hoe kunnen we ons bevrijden van conditioneringen, van onze maatschappelijke verplichtingen, ouders, vrienden, broers en zussen en ex-geliefden? Hoe kunnen we vrij zijn van onze gehechtheid aan geld of macht? Is het wenselijk of nodig om vrij te zijn van gehechtheid aan geld of macht? Het woord "gehechtheid" is op grote schaal onjuist geïnterpreteerd. We kunnen miljardairs zijn, en toch onthecht zijn. Het is wanneer we om ons afvragen wat we allemaal hebben, dat wij tot de conclusie komen dat we vaak overgehecht zijn. Het is wanneer we reageren met woede over pech bij het verlies van geld, dat we onze gehechtheid herkennen. ...meer tekst »

Voordat je begint...


Voordat je begint met het verbreken van banden, is het belangrijk om te weten dat je jezelf niet van een band verbreekt. Bijvoorbeeld, het verbreken van de banden met je moeder of vader, betekent niet dat je stopt met een band met hen. Het betekent dat je bewust een proces doormaakt waarin je realiseert hoe je gebonden bent.

Vrij zijn... vrij om verder te gaan in het leven en het leven ten volle te leven.

Zenya kan je helpen met het verbreken van banden. Het verbreken van banden stelt je in staat om vrij te zijn... vrij van het gevoel van controle, vrij van de pijn, vrij van de woede, vrij om verder te gaan in het leven en het leven ten volle te leven.