Gastenboek

Welkom op het gastenboek van Zenya.
Plaats hier je bericht als je iets kwijt wilt.

image

24-10-2018 17:00
Naam: Christel Pluk
Lieve Yvonne,

Door de mooie interessante ervaringen van mijn vriendin, heb ik uiteindelijk toch de stoute schoenen aangetrokken en ben op jouw website gaan neuzen, wat gelukkig al meteen heel positief aanvoelde.
Ik slaap (sliep!!) inmiddels al ruim 2,5 jaar verschrikkelijk slecht waardoor ik overdag ontzettend vermoeid was en 's avonds bekaf. Elke nacht werd ik rond de klok van 2 uur wakker en lag dan wakker.... Heb contact met je gezocht en meteen een afspraak gemaakt voor voetreflex! Buiten dat het heerlijk is, kwam er meteen de eerste keer het woordje 'zuivel' naar boven! Tja, dit gebruikte ik elke dag (meer dan dat ik dacht). Een behoorlijke straf voor mij, maar je gaf aan om voorlopig de zuivel te laten staan. Ik ben dit gaan doen (wat niet altijd mee viel) maar warempel... ik werd niet altijd meer rond de klok van 2 wakker. Al vrij vlug dat ik nachten had waarin ik later wakker werd. Ik ben me, door jouw tip, gaan focussen op mijn ademhaling zodra ik wakker werd en ik viel ook vrijwel meteen weer in slaap! HEERLIJK!!! Dat doet een mens goed. Ik ben een aantal keer bij je geweest en het gaat écht prima! Ik word nog wel wakker maar vaak ook pas tegen de ochtend en ik val meteen weer in slaap... waardoor ik overdag ook veel fitter ben!
Dank je wel lieve Yvonne voor jouw hulp. Je bent een fantastisch lief mens waarbij je je meteen op je gemak voelt.
Ik sluit niet uit dat ik niet meer terug kom bij jou... want de voetreflex was ook écht heerlijk ontspannend!
liefs Christel
30-06-2018 21:36
Naam: Lieke
Mijn brein is dusdanig creatief dat ik iedere minuut overruled wordt door verschillende ideeën die voortkomen uit ervaringen en wat ik zie. Een dynamische geest met brede interesses in de mensheid, psychologie en kunst. Dit maakt het voor de buitenwereld alsof ik niet in hun rijtje pas, anders ben en open-minded denk. Het heeft me in diverse situaties gebracht in mijn leven die langzaam aan beetje voor beetje mijn zelfverzekerdheid en daarmee ook zelfrespect afgebroken hebben. Met mijn 32-urige baan en eigen zaak is het soms moeilijk om tijd aan jezelf te schenken, het zat vastgeroest in mij dat het zo hoort om jezelf aan de kant te zetten voor het belang van anderen. In de harde realiteit van tegenwoordig en waar je met één druk op de knop al je truitje of je pizza besteld verwacht de klant steeds meer van je. Het enige wat je dan van je zelf mag verwachten is dat je sterk in je schoenen blijft staan.

Last van overdenken, niet twee of drie keer maar wel vijftien of twintig keer. Doemscenario’s wanneer ik ergens naartoe moest. Gedachtes die me enorm passief maakte en me uitputte. Ik had er zo’n last van dat ik me vorige zomer realiseerde dat ik hier wat mee moest gaan doen, de beren op de weg weerhielden me ervan mijn pad te volgen. Naar aanleiding van een flyer die ik ontving van Twan van den Heuvel (Hillfit) voor een Mindemptiness Training bleef het in mijn hoofd opspelen om wat te gaan ondernemen. Ik las veel over hoog gevoelig en stressgevoeligheid maar kon de handvaten niet creëren. Bovenaan de flyer stonden de contactgegevens van diegene die de trainingen zou gaan geven. Ik wist dat er meer werk aan de winkel was en wilde ook dusdanig in mezelf investeren.
Het eerste contact met Yvonne voelde direct vertrouwd. Dinsdag 12 september stond ik voor het eerst aan haar deur in het mooie pittoreske Liempde. Een tikkeltje zenuwachtig heb ik mezelf over moeten halen om te blijven staan.. Ja ik vond het eng. De deur werd geopend en twee blauw stralende oogjes begroette me. Een kleine dame met blond weelderige krulletjes vroeg me om binnen te komen. Het kennismakingsgesprek vlotte boven verwachting en de klik was er en ik wist dat ik dit wilde gaan voortzetten en dat Yvonne de juiste persoon was die me kon helpen.

Ik kwam bij Yvonne omdat ik last had van andere en ik ging naar buiten in mei met een verbetering van mijzelf. De psychologische ideologie van tegenwoordig verteld ons om de negatieve aspecten uit je leven te verbannen waardoor onnodig verbanden worden verbroken. Het traject waar ik in gestapt ben heeft mij zo enorm veel over mezelf geleerd dat het niet meer nodig is om situaties uit de weg te gaan maar ze met beide handen aan te pakken. De handvaten die ik aangereikt heb gekregen ben ik eeuwig dankbaar voor. Door thuis er veel tijd in te investeren in de (voor mij) rustige winter is het proces enorm snel gegaan. Ik wilde dit en ik wou dat niet meer. Het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit gegeven heb is de zelfliefde die ik in mijn armen heb gesloten en niet meer los wil laten. Ik blijf een mens, een liefhebbend mens net als wij allemaal zijn. Natuurlijk zijn er nog steeds zwakke punten en momenten waarop ik mezelf eventjes niet ken, voorheen bleef ik hangen maar nu weet en herken ik wat me te doen staat en ga ik met een ervaring rijker verder. Yvonne heeft voor mij een 360 graden verschil gemaakt in mijn leven en misschien nog veel en veel bijzonderder ook in dat van mijn familie en vrienden.

Yvonne met alle liefde die ik op dit moment kan missen, ik wil je enorm bedanken voor je talenten, voor je tijd en je aandacht.

Heel veel liefs van mij,
Lieke
14-06-2017 21:24
Naam: Brigitte
Hoi Yvonne, ons groepje van mind-emptiness in Vught is voor mij heel bijzonder geweest. Jouw begeleiding, het laten proeven en voelen geeft mij nog meer vrijheid en vertrouwen in de stappen die ik neem. Je bodyscans blijven een vaste baken. De ervaring waarin je ons meeneemt, sterkt. Wat hebben we gelachen en mooi geluisterd naar elkaar. Bedankt!! Vrijheid en jezelf zijn, heerlijk! Brigitte
16-03-2017 20:01
Naam: Jolan
Lieve Yvonne,
Het eerste telefoontje, daarna de intake, het was meteen goed, het voelde zó vertrouwd en zó begrepen!!
Na verschillende, heftige gebeurtenissen raakte ik steeds meer de weg kwijt. Na de reguliere hulptroepen waar ik niet voldoende steun/hulp bij vond kwam Zenya op mijn padje!
Geweldig hoe ongedwongen en fijn dit is geweest!! Het leren omgaan met gevoelens en die eindeloze gedachtenstroom...Ik voel me echt een stuk beter, heb goede handvaten en ben zeker op weg naar nog meer 'zijn', rust en leven in het NU!
Yvonne, super bedankt, wat ben jij een mooi mens!!
Liefs Jolanda
16-03-2015 01:00
Naam: Luci
Lieve Yvonne,

Wat een verrijking en bevrijding om te mogen en kunnen voelen wat al zolang diep van binnen verstopt zat in mijn lijf! Na verschillende therapieën, psychologen en opnames kwam jij op mijn pad, voor mij voelde dit gelijk goed en vertrouwd! Door onze sessies ben ik gaan vertrouwen op en in mezelf!

Al vanaf mijn kind zijn heb ik nooit mogen en kunnen zijn wie ik was, altijd werd mijn gevoel genegeerd. Ik ging erg twijfelen aan mezelf was heel onzeker en dat heeft veel invloed gehad op mijn leven en keuzes die ik gemaakt heb. Ondanks verschillende heftige gebeurtenissen ben ik nooit de hoop verloren, heeft het mij zelfs kracht gegeven, maar de enige manier om mezelf te beschermen, te overleven, was wegkruipen in mijn cocon en onbereikbaar zijn voor iedereen! Niemand kwam aan mijn gevoel of zag mijn emoties!

Toen ik las over HSP, viel bij mij alles op zijn plek. Inmiddels was ik zo verkrampt, pijn in mijn hele lichaam. Ik was gevoelig voor zoveel dingen van buitenaf! Door onze sessies Yvonne heb ervaren hoe het is om te mogen en kunnen voelen! Weet ik nu dat ik mag zijn wie ik werkelijk ben en dat ik er wel toe doe, mezelf niet weg hoef te cijferen of klein te maken of zelfs te verstoppen! IK MAG ER ZIJN!!!

En het 'Bewustwordings-weekend' in november was voor mij zo'n geweldige ervaring! Zonder verwachtingen en met een open mind ging ik dit weekend in! Hoe fijn het was om mensen te ontmoeten die op hun eigen manier allemaal mooi en bijzonder waren! Hier heb ik mogen ervaren hoe het is om te voelen, je emoties te uiten en samen te delen, dat je er 'gewoon' mag zijn zoals je bent! Dit gevoel werd versterkt door de schitterende omgeving waar je één kon zijn met de natuur! Een weekend om nooit meer te vergeten ♡♡

Bedankt Yvonne!

Veel Liefs ♡♡,
Luci
11-02-2015 22:50
Naam: Maureen
Hoi Yvonne,

Ruim een jaar geleden kwam ik bij jou, zo zonder zelfvertrouwen en dacht dat altijd alles mijn schuld was. Relaties met ouders, vrienden, werkgevers liepen vaak uit tot een escalatie. Wist niet waar dat aan lag, maar het liep altijd wel als een rode draad door mijn leven. Het niet voor mijzelf opkomen, was altijd erg moeilijk voor mij. Ik lag vaak te piekeren en had veel dialogen in mijn hoofd, die oneindig waren. Ik werd er dood ongelukkig van!! Totdat ik hulp ging zoeken voor mijn hoogsensitieve zoontje. Het bleek zo te zijn dat hij mij zo genadeloos aanvoeld, dat mijn rugzak, voor hem heel erg voelbaar is. Na jaren van therapie en slechte prestaties op school, is het tij gekeerd!!
Het is ongekent, doordat het nu zo goed met mij gaat, met hem ook alles is veranderd. Hij is rustiger geworden, zijn prestaties op school zijn waanzinnig. Jeetje wat ben ik blij, en mijn gezin met mij. Wat heb ik een verandering doorgemaakt. Ik ben blij met mezelf, ik neem geen blad meer voor mijn mond, maar ik ben voor mezelf opgestaan. Waar ik super trots op ben!!
Beste Yvonne, super bedankt voor al je mooie inzichten, ik neem dit mee voor de rest van mijn leven!!

Groetjes, Maureen
20-02-2014 23:48
Naam: Marcel
Jarenlang werd ik gekweld door depressieve periodes. Met al mijn denkkracht probeerde ik verbeteringen te vinden, maar ik raakte hoe langer hoe meer stuurloos, keuzeloos en verstrikt in paradoxen. Toen de nood heel hoog was opgelopen, herkende iemand bij mij HSP. Zelf kom je daar niet op.
Dit was voor mij een nuttig zoekwoord, en zodoende kwam ik bij Yvonne uit. Heel simpel, eigenlijk.
Ik dacht dat het belangrijk was dat ik de regie hield, dus ik begon met allerlei plannen, verwachtingen en voornemens. Yvonne had het juist over overgave en loslaten.
Een jaar verder is er bevrijding opgetreden, verlossing bijna. Verkramping is er ook nog wel bij tijd en wijle, maar telkens maar tijdelijk. Nooit gedacht dat het leven zo licht kon zijn!
Het HSP weekend gaf mij een belangrijke zet (duw) in de goede richting, dus ook daar ben ik erg dankbaar voor.
Doordat ik nu beter doorheb waar ik mijn denkkracht wèl voor moet inzetten, zit ik af en toe in de turbostand op mijn werk. Wat een genot. Een gevoelige denker, dat is eigenlijk helemaal niet zo raar.
Yvonne, bedankt en veel voldoening met je eigen werk toegewenst.
05-02-2014 18:05
Naam: Erik
Lieve Yvonne,

Super bedankt voor alle leerzame sessies. Ruim een jaar geleden ben ik via een kennis met Zenya in contact gekomen. Het fijne van alle sessies was dat ik me meteen 'thuis' voelde en dat ik vanuit de intake alle verschillende positieve inzichten had gekregen. Ik voelde al verandering al direct na het eerste gesprek. Daarna kwam de eerste opdracht om alleen een weekend op pad te gaan, om te voelen hoe leuk je het met jezelf kunt hebben..... In het begin wel even wennen, maar uiteindelijk een fantastisch weekend gehad. Ook heb je steun gegeven in de vervolgstappen die ik wilde zetten op het gebied van coaching. Dank je wel daarvoor. Yvonne je bent een topper.
08-07-2013 17:41
Naam: Erwin
Wat zijn wij snel tot de kern gekomen met Zenya.
Ik lees net in het gastenboek allemaal mooie verhalen van mensen die jij als privé-persoon hebt geholpen.

Hierdoor ontstaat bij mij de behoefte om ook te vermelden dat wij als zakelijke klant zeer professioneel, fijn en duurzaam geholpen zijn.
Hier staat Yvonne echt haar mannetje ! ! ! Wat een verassing !

Met grote verbazing heb ook ik kunnen ervaren hoe jouw inzichten, in mens en zijn/haar omgeving, met volle overgave hebben geleid naar het punt waar we nu staan.
Ik/wij zijn je dan ook heel dankbaar hiervoor.

Vele coaches, adviesbureau's, psychologen, NLP specialisten, heb ik de revue zien passeren.
Allemaal met een soortgelijke theorie, ieder uiteraard met eigen variatie. En theorie komt vanuit het verstand, het verleden.
Jij werkt echt in het NU. Geweldig en uniek.
Onderscheidend en niet onderhevig aan de tijdgeest, mode, hipheid, marketing taal en veel van het zelfde.
Iets waar elke ondernemer naar op zoek is en nooit kwijt blijkt te zijn geweest.
Zover is mij nu wel duidelijk.

Niets ten nadele van psychologie, of (theoretische) modellen maar jouw aanpak is echt totaal anders, dat mag dan ook eens hier gezegd worden.
Ik kwam er al snel achter dat deze 'theoretische modellen aanpak' werkt voor een bepaalde periode en dan komt het toch weer terug in één of andere vorm. Hoe meer je erin gelooft hoe langer ze werken.

Jij werkt vanuit het hart en niet vanuit theorie en/of verstand, hoewel je die ook beheerst lijkt mij. Jij kijkt verder (en echt naar binnen per persoon verschillend)

Geen mooie verhaaltjes en rekken omdat nou eenmaal het programma is. Nee, uniek maatwerk op de persoon. Super.
Wij zijn dan ook zeer blij met je.

Ik kan echt spreken vanuit het hart, dat als je structureel iets wilt veranderen dan zijn psychologische aanpakken omwegen die je bewandelt om eerst de theorie te begrijpen. De kortste en fijnste route is om met/voor/door jou te werken.

En ik als hoogopgeleide academicus heeft hierin recht van spreken na 3 studies. Alles om het verstand maar bezig te houden en je ergens goed en gewaardeerd te voelen. Het moet je bijzonder maken.
Jouw licht op de zaak laat zien dat een ieder al bijzonder is, al lang voordat hij/zij bij het bedrijf komt werken. Zo kunnen we deze talenten wederkerig het beste benutten.

In het begin is het wel even confronterend door de eigen weerstand.
Door overgave is het al snel thuiskomen en geeft het je zijn absolute rust.

Dit moest ik even kwijt. Dank je wel namens ons hele team.
14-06-2013 16:46
Naam: Ellen
Lieve Yvonne,

Het lijkt erop dat na het HSP-weekend alles anders is geworden. Allerlei dingen die je me allang had verteld zijn me nu ineens eigen geworden, zonder dat ik daar nu veel moeite voor moet doen. De storm van het leven raast nu om me heen inplaats van door me heen en in mij.

Na een week werken loop ik nog steeds te stralen. Waar zijn al die beren die ik op de weg zag toch gebleven?

Groetjes,
Ellen