Wat doet gezondheidspraktijk Zenya?

Zenya biedt drie specialisaties aan, te weten: leergang Hoog Sensitieve Personen (HSP), verbreken van beperkende banden en voetreflexzonetherapie. Deze diensten worden naar wens afzonderlijk of gecombineerd aangeboden. Hieronder volgt een korte beschrijving van deze specialisaties.


leergang hoog sensitieve personen (hsp)

Zenya werkt met Hoog Sensitieve Personen (HSP). Hoe ga ik als HSP met hooggevoeligheid om in een "laag sensitieve" maatschappij? Hoe leer ik om vanuit mijn eigen centrum te handelen in plaats van slachtoffer te zijn van prikkels uit de buitenwereld? De individuele leergang die Zenya biedt geeft je de mogelijkheid dit op een effectieve en praktische manier te integreren in het dagelijks leven. Leren gebruik te maken van je opmerkingsbegaafdheid, in plaats van het ervaren als een last!

verbreken van beperkende banden

Relaties komen in allerhande verschillende soorten, maten en intensiviteit voor. Elke relatie heeft een bepaalde verbintenis die een storende factor kan hebben, waar je niet altijd bewust van bent. Relaties hoeven zich niet alleen te vormen in de mensheid, maar kan zich ook voordoen in materie en natuur. Zodra er een beperking op zit, ervaren we een innerlijke geremdheid om ons zelf te kunnen zijn. Zenya begeleid je om deze beperkende banden te verbreken volgens de Phyllis Krystal methodiek "Cutting the Ties".

voetreflexzonetherapie

De voet kan gezien worden als een spiegelbeeld van de totale mens. In de voet vind je niet alleen lichamelijke, maar ook geestelijke en emotionele aspecten terug. Levensprocessen die zich hebben vastgezet, worden door voetreflexzonetherapie weer in beweging gebracht. Zenya masseert de voeten met aandacht en liefde zodat het een gunstige invloed heeft op de mens.